T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Merkezefendi Halk Eğitimi Merkezi

ÖZEL EĞİTİME İHTİYACI OLAN BİREYLER İÇİN SES EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ İHTİYACI

Kurumumuza bağlı olarak "Özel Eğitime İhtiyacı Olan Bireyler İçin Ses Eğitimi" kursunda görev almak üzere öğretmeni ihtiyacımız bulunmaktadır. Başvurularınızı e-yaygın sistemi Başvurular / Usta Öğretici Başvurusu ekranı üzerinden 17/03/2024 tarihi Pazar günü saat 17.00'a kadar  yapmanız ve başvuru evraklarınızın aslı ile beraber kurumumuza gelerek kurs başvurunuzu şahsen onaylatmanız gerekmektedir. 

EĞİTİMCİLERİN NİTELİĞİ 

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı’nın Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları kapsamında aylık karşılığı okutacakları derslere ilişkin çizelgede yer alan, alan öğretmenleri esas alınarak, sırasıyla;

1. Programın uygulanmasında müzik ve gösteri sanatları alanında eğitim almış ve tercihen sektör deneyimi olan alan öğretmenleri ile birlikte özel eğitim öğretmenleri görev almalıdır.

2. Programın uygulanmasında gerektiğinde müzik ve gösteri sanatları alanında sektör deneyimi olan usta öğretici, teknisyen ve meslek elemanları ile birlikte özel eğitim öğretmenleri görev almalıdır.

3. Programın uygulanmasında müzik ve gösteri sanatları alanında eğitim almış ve tercihen sektör deneyimi olan alan öğretmenleri ile birlikte özel eğitim okul/kurumlarında en az 2 yıl çalışmış meslek dersi öğretmenleri görev almalıdır.

4. Programın uygulanmasında gerektiğinde müzik ve gösteri sanatları alanında sektör deneyimi olan usta öğretici, teknisyen ve meslek elemanları ile birlikte özel eğitim okul/kurumlarında en az 2 yıl çalışmış meslek dersi öğretmenleri görev almalıdır.

5. Programın uygulanmasında gerektiğinde müzik ve gösteri sanatları alanında sektör deneyimi ile özel eğitim alanında en az 2 yıl çalışmış veya belge sahibi olan alan öğretmenleri, usta öğretici, teknisyen veya meslek elemanları görev almalıdır. 

Başvuru işlem basamakları için aşağıdaki linki tıklayınız.

 

meb_iys_dosyalar/20/01/140134/dosyalar/2023_07/31163108_USTA-OGRETICI-E-YAYGIN-BAYSVURULARI.pptx

            Başvuru formu için aşağıdaki linki tıklayınız

meb_iys_dosyalar/20/01/140134/dosyalar/2023_09/04161510_USTA-OGRETICI-BASVURUSU.xlsx

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.03.2024 - Güncelleme: 11.03.2024 11:07 - Görüntülenme: 153
  Beğen | 0  kişi beğendi